De beste vakantieparken in Baden-Württemberg


 

Center Parcs Park Allgäu

Leutkirch im Allgäu, Baden-Württemberg

 • Luxe bij de Duitse Alpen + 6 restaurants + Aqua Mundo
 • Langste wildwaterbaan van Center Parcs / Zip Wire / Kinderboerderij
 • Luxe cottages met sauna, bubbelbad, regendouche - Cottages voor 2 t/m 12

 

Vakantiepark Immenstaad

Immenstaad, Baden-Württemberg

 • Rustig park bij de Bodensee in Zuid-Duitsland
 • Dorpje en restaurants in de buurt
 • Bungalows en appartementen voor 1 t/m 5 personen

 

Vakantiepark Lauterdörfle

Hayingen, Baden-Württemberg

 • Rustig autovrij park Zwarte Woud
 • Sauna / Minigolf / Tennisbaan / Kindervertier / Fitnessfaciliteiten
 • 4 en 6 persoons bungalows

Alle 3 vakantieparken in Baden-Württemberg

Wat heeft vakantiegebied Baden-Württemberg je te bieden?

Baden-Württemberg is de mooie aantrekkelijke zuidelijke Duitse deelstaat bij Stuttgart waar je gaat genieten van een vakantie met bijzondere burchten, oude pittoreske steden en grote groene wouden zoals het beroemde Zwarte Woud. Vakantiegebied Baden-Württemberg heeft ook mooie vakantieparken met veel natuurbeleving en leuke vakantiehuisjes voor gezinnen en families. Trek er samen op uit en geniet bijvoorbeeld van een bezoek aan het sprookjesachtige Pruisische Burg Hohenzoller kasteel, of laat je verrassen door het imposante en romantische Slot Lichtenstein waar je terug in de tijd gaat tijdens de avontuurlijke rondleidingen.

Center Parcs Park Allgäu in Baden-Württemberg is TOP

Het mooie vernieuwde Center Parcs Park Allgäu vakantiepark in Baden-Württemberg is één groot vakantiefeest, want wat veel zwemplezier, speelplezier en toffe indoor-activiteiten heeft dit park. Je gaat er ook glijden over de langste wildwaterbaan van Center Parcs in Duitsland, en dat is natuurlijk alleen al gaaf! Het grote Aqua Mundo zwemparadijs is echt superleuk voor jong en oud. Wat zullen jullie kinderen hier superveel gaan genieten! De Zip Wire is ook cool, en de kinderboerderij is echt leuk voor de jonge kids. Je kiest dit vakantiepark in het Zuid-Duitse Baden-Württemberg dan ook voor een bijzonder midweekje, of weekje weg, dat boordevol staat van de leuke zwem- en speelactiviteiten. Park Allgäu is een groot familiepark, en het aanbod aan cottages, luxe verblijven met sauna, en groepsaccommodaties is dan ook bijzonder goed. Want je kiest uit 2, 4, 6, 8 en 12 persoons cottages met de luxe die jij wenst.

Lees meer over vakantiepark Center Parcs Park Allgäu in Baden-Württemberg

Vakantiepark Lauterdörfle is een rustig familiepark in Baden-Württemberg

In de buurt van vakantiepark Lauterdörfle ga je samen het Zwarte Woud ontdekken, en genieten van een rustige familievakantie in Baden-Württemberg. Op het vakantiepark is genoeg te doen, maar verwacht geen overdaad aan activiteiten en kinderanimatie. Maar misschien ben je daar ook juist niet naar op zoek. Op park Lauterdörfle heb je daarom ook meer tijd om samen door te brengen, en dat is eigenlijk ook wel erg fijn toch. Quality Time = Samen Genieten! In de vakantieperiodes is er voor de kinderen echter genoeg te beleven aan kindervertier met het animatieteam, en je speelt op het park ook diverse games zoals tennis en midgetgolf. Leef je ook even uit in de fitnessruimte en blijf op vakantie ook op gewicht. Het park is autovrij, er is ook een binnenspeeltuin, en het park biedt je 4 en 6 persoons bungalows om in te overnachten.

Lees meer over vakantiepark Lauterdörfle in het Zuid-Duitse Baden-Württemberg

Vakantiepark Immenstaad (Bodensee) in Baden-Württemberg is een rustig familiepark

Een leuke rustige familievakantie met je gezin (t/m 5p) boek je erg goed op het Zuid-Duitse Vakantiepark Immenstaad (bij Immenstaad am Bodensee). Op het park speel je spelletjes zoals: jeu de boules, tafeltennis en voetbal, en voor een restaurant rij je even naar het naastgelegen dorp (op 1,9 km). Dit is gewoon een fijn park, als je juist van rust wilt genieten en er graag op uit trekt. Het mooie recreatiemeer de Bodensee biedt je dan ook volop activiteiten en in de buurt zijn ook leuke steden om te bezoeken.

Top 5 uitstapjes in Baden-Württemberg

 • Het Porsche Museum in Stuttgart met wel 80 wereldberoemde iconische Porsches en objecten
 • Historisch Karlsruhe met cultuurmusea, kunsthal en Slot Karlsruhe
 • Attractiepark Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland
 • Winkelstad Stuttgart met superlange autovrije winkelstraat
 • Ulm aan de Donau met haar overweldigende kathedraal met gigantisch hoge gotische kerktoren

Leuke uitstapjes in Baden-Württemberg

Ravensburger Spieleland

Wist je dat bordspellen- en puzzelfabrikant Ravensburger ook een gaaf pretpark heeft in Zuid Duitsland? Vermaak voor jong en oud met wel 70 attracties.

Kasteel Lichtenstein

Prachtig imposant kasteel op een hoge rots, waar je terug gaat in de tijd. Kasteel Lichtenstein is een must see, en leuk voor het héle gezin. Dagelijks zijn er rondleidingen door dit mooie sprookjeskasteel in Baden-Württemberg.