De beste vakantieparken in Sleeswijk-Holstein


 

Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein

 • Zee en strand
 • Naast pretpark HANSA-PARK
 • Vakantiehuizen met sauna voor 4 en 6 personen

 

Landal Travemünde

Lübeck, Sleeswijk-Holstein

 • Strandvakantie aan de Oostzee
 • Bij Hanzestad Lübeck
 • Appartementen en villa's met sauna voor 2 t/m 8 personen

Alle 2 vakantieparken in Sleeswijk-Holstein

Dit zijn de leukste vakantieparken in Sleeswijk-Holstein

Een vakantie in Sleeswijk-Holstein biedt je volop avontuur en mooie strandwandelingen op de stranden van de Oostzee en de Noordzee. Sleeswijk-Holstein is de noordelijkste deelstaat van Duitsland, bezoek de hoofdstad Kiel, en langs de stranden zijn dijken nét zoals in Nederland. Kies een keertje voor een huisje op één van de beste vakantieparken van Sleeswijk-Holstein, en ontdek dit prachtige gedeelte in het noorden van Duitsland met haar romantische steden en kleurrijke huizen.

Landal Travemünde aan de Oostzee is een TOPPER

Landal Travemünde ligt direct aan de mooie stranden van de Oostzee, en je boekt er vrijstaande huizen, villa's en luxe appartementen voor 2, 4, 6 en 8 personen die deels voorzien zijn van een sauna. Op dit veelzijdige en kindvriendelijke familiepark in Sleeswijk-Holstein is volop vertier voor jullie allemaal. Het park heeft ook een indoor speelparadijs, en daarom ga je hier ook erg goed met de kids op vakantie. Kies dit park voor een bijzondere strandvakantie aan de Duitse Oostzee, en geniet van heel veel mooie strandmomenten. Boodschappen doe je direct naast het park, en ook restaurants zijn in de buurt. De gezellige avonturenpromenade met shops en restaurants is leuk, en op het vakantiepark is ook een laadstation om je elektrische auto op te laden.

Lees meer over vakantiepark Landal Travemünde in Sleeswijk-Holstein

Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

Nog ander leuk vakantiepark in Sleeswijk-Holstein is Roompot Hansa-Park Resort am Meer, dat binnenkort haar naam zal veranderen in Landal Hansa-Park Resort am Meer. Dit fijne familiepark is op loopafstand van de mooie zandstranden van de Oostzee, het park heeft meerdere restaurants, en in het naastgelegen belevenispark HANSA-PARK (soort kleine Efteling), ga je superleuk met de kids genieten. Het vakantiepark heeft mooie luxe 4 en 6 persoons vakantiehuisjes met sauna voor jullie, en een deel van de huisjes heeft zeezicht. En die zijn natuurlijk éxtra leuk om te boeken.

Lees meer over Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

Top 5 to do in Sleeswijk-Holstein

 • Nationaal park Sleeswijk-Holsteinse Waddenzee is weergaloos mooi
 • Ontdek de kleurrijke en adembenemende maritieme hoofdstad Kiel
 • De sfeervolle torenstad Lübeck is leuk én bijzonder
 • Bezoek de mooie kastelen van Glücksburg, Schloss Eutin en het fraaie witte Schloss Ahrensburg
 • Flensburg met haar prachtige museumhaven is ook een aanrader

Leuke uitstapjes in Sleeswijk-Holstein

Lübeck

Lübeck is een geliefde toeristische trekpleister aan de monding van de rivier de Trave. Je ziet er prachtige Hanzetorens en in het oude centrum is het vaak gezellig druk.

Hansa-Park

Op het veelzijdige gethematiseerde attractiepark Hansa-Park kies je uit wel 125 toffe attracties. Er zijn restaurants en het is ideaal voor gezinnen met kinderen.

Karls Avonturendorp

Karls Erlebnis-Dorf - Warnsdorf is leuk om met de kids te bezoeken. Een avonturenpark met dieren, eettentjes en diverse leuke kinderattracties.